Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288577

Amistoso (Int., RC) 731288577 Información oficial sobre el partido 731288577 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

Team Mc Lovin Alineación oficial del equipo 'Team Mc Lovin' en el partido 0 - 6 CSKA Maipú Alineación oficial del equipo 'CSKA Maipú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team Mc Lovin Alineación oficial del equipo 'Team Mc Lovin' en el partido 0 - 2 CSKA Maipú Alineación oficial del equipo 'CSKA Maipú' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Mc Lovin

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Augusto Violante.

CSKA Maipú

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 9 minuts, Kinu Fuentealba va superar per velocitat Augusto Violante per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Bernardo Rodrigues Franco va augmentar l'avantatge de Maipú a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Vincenzo La Spina entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Maipú, un peu providencial d'en Kinu Fuentealba va situar el 0-3 al panell digital.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Kinu Fuentealba de Maipú va fer un bon esprint per escapar-se de Augusto Violante i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 4. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Vincenzo La Spina va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 5 per a Maipú.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Maipú va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vincenzo La Spina, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Semir Paradiž es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, el Maipú va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Semir Paradiž s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 284 Minuto 82 (Ocasión de penalti): 蘇 (Su) 少聰 (Shaocong) de Maipú va fallar un penal al minut 82, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.