Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288181

Amistoso (Int.) 731288181 Información oficial sobre el partido 731288181 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

Castel De Britti FC Alineación oficial del equipo 'Castel De Britti FC' en el partido 2 - 0 Jagiellonia Bialystok Alineación oficial del equipo 'Jagiellonia Bialystok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castel De Britti FC Alineación oficial del equipo 'Castel De Britti FC' en el partido 3 - 0 Jagiellonia Bialystok Alineación oficial del equipo 'Jagiellonia Bialystok' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castel De Britti FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Corria el minut 27, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. CDB s'avançava en el marcador després que en Zbigniew Sobczak xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CDB a 2 - 0. Mervyn Bryfdir va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Mervyn Bryfdir va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): CDB va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nagendra Munda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Nagendra Munda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CDB se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Glen Isnard una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Ray Mac Cionaoith va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Krzysztof Sawiński gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ray Mac Cionaoith va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Florent Pelle es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Jagiellonia Bialystok

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Maurice Troughton de Jagiellonia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Jagiellonia Odilón Grava quasi marca al minut 73 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Karst de Vogel l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karst de Vogel de Jagiellonia es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Justin Parker de Jagiellonia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.