Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288162

Amistoso (Int.) 731288162 Información oficial sobre el partido 731288162 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Cabo Noval Alineación oficial del equipo 'Cabo Noval' en el partido 3 - 3 IProcioni Alineación oficial del equipo 'IProcioni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cabo Noval Alineación oficial del equipo 'Cabo Noval' en el partido 4 - 0 IProcioni Alineación oficial del equipo 'IProcioni' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabo Noval

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 31 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cabo. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Paco Eiheralde xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Passava el minut 69 del matx, quan l'atent Aníbal Dias Coelho va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Andy Gleave facilitava les coses al Cabo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Markel Irarraga va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Cabo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paco Eiheralde va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Yannig Simonnot.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Orak Bayzhigitov de Cabo va intentar batre la porteria rival al minut 34 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Andy Gleave va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Jordi Morros arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nèstor Comas de Cabo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

IProcioni

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Simon Windberger va pentinar un córner cap al segon pal que Fabrizio Piccioni va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Tiziano Dascoli de IProcioni va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Hans Trützschler va marcar al minut 35 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 80, quan en Tiziano Dascoli va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): Tiziano Dascoli va xutar magistralment una falta al minut 81 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.