Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288002

Amistoso 731288002 Información oficial sobre el partido 731288002 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

bordegassos forever Alineación oficial del equipo 'bordegassos forever' en el partido 3 - 3 monteseleva Alineación oficial del equipo 'monteseleva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
bordegassos forever Alineación oficial del equipo 'bordegassos forever' en el partido 1 - 5 monteseleva Alineación oficial del equipo 'monteseleva' en el partido
Tiene suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bordegassos forever

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 37 minuts quan Mirco Kleisterbusch va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Mostafa Zeinabadi, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): bordegassos s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Oene Cockaerts per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39 en Mirco Kleisterbusch va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de bordegassos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Oene Cockaerts va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Celal Eryiğit de bordegassos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francés Xavier Guinjoan de bordegassos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

monteseleva

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): monteseleva agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Willem-Jan Bosman amb mestria.
  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): monteseleva van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 65 quan Willem-Jan Bosman sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Als 82 minuts de partit, Najmidin Maqsudov de monteseleva va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Konstantinos Raftery va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): James Hendriks quasi redueix la diferència al marcador al minut 43, però una gran estirada d'en Dzianis Zavadzich va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del monteseleva que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Willem-Jan Bosman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): James Hendriks de monteseleva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.