Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287933

Amistoso (Int.) 731287933 Información oficial sobre el partido 731287933 en Hattrick

07.05.2024 19:25:00

FC Úprimné prostitútky Alineación oficial del equipo 'FC Úprimné prostitútky' en el partido 2 - 1 Felrúglak LSL 19 Alineación oficial del equipo 'Felrúglak LSL 19' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Úprimné prostitútky Alineación oficial del equipo 'FC Úprimné prostitútky' en el partido 2 - 0 Felrúglak LSL 19 Alineación oficial del equipo 'Felrúglak LSL 19' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Úprimné prostitútky

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Matúš Drbal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): prostitútky va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 64 Tomáš Bzdúch va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Albert Jozefčiak de prostitútky la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Felrúglak LSL 19

Goles Goles

  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Felrúglak. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Timmo Kehusmaa va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Felrúglak van sortir al contraatac al minut 29, però Recep Sümer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Felrúglak va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Traian Porojnicu va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Martin Priekopský haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Felrúglak al minut 47.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Traian Porojnicu de Felrúglak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.