Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287907

Amistoso (Int.) 731287907 Información oficial sobre el partido 731287907 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Locura Deportiva Alineación oficial del equipo 'Locura Deportiva' en el partido 1 - 3 Kafkas Kamrater Alineación oficial del equipo 'Kafkas Kamrater' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Locura Deportiva Alineación oficial del equipo 'Locura Deportiva' en el partido 2 - 0 Kafkas Kamrater Alineación oficial del equipo 'Kafkas Kamrater' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Locura Deportiva

Goles Goles

  • 117 Minuto 74 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Costantino Carboni, que quasi sense aire va regalar la pilota a Daniel Bollar de Locura, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Gutiérrez va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Loïs Bosch va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Jimmy Veintimilla va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 84, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Kafkas Kamrater

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, Kamrater es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kaan Faris es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): En Nguyễn Bửu Kiện va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Riccardo Medaina va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 1 - 3 per a Kamrater.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Kamrater van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Kaan Faris no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Kamrater van sortir al contraatac al minut 35, però Costantino Carboni va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Kamrater van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Ibon Itsasondo des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bassam Abou El Nasr de Kamrater va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.