Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287871

Amistoso (Int.) 731287871 Información oficial sobre el partido 731287871 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

Die Ueberspitzen Alineación oficial del equipo 'Die Ueberspitzen' en el partido 3 - 2 Academia RC de Versalles Alineación oficial del equipo 'Academia RC de Versalles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Die Ueberspitzen Alineación oficial del equipo 'Die Ueberspitzen' en el partido 2 - 2 Academia RC de Versalles Alineación oficial del equipo 'Academia RC de Versalles' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Die Ueberspitzen

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Ueberspitzen equilibrava la balança al minut 17. En Joseph Järmann, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Jozef Jurista va donar a Ueberspitzen un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Ueberspitzen va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 63 Jozef Jurista va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Sorin Sfetcu de Ueberspitzen va intentar batre la porteria rival al minut 12 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Academia RC de Versalles

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): AKD Versa va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Zdenek Kesl va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Martín Federico Picard, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Uzay Getir va estar a punt de posar per davant a AKD Versa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luke Beaudoin va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Juan Eugenio Pezzarossi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Juan Eugenio Pezzarossi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Ian Johnson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.