Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287697

Amistoso (Int.) 731287697 Información oficial sobre el partido 731287697 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Neng de Castefa Alineación oficial del equipo 'Neng de Castefa' en el partido 3 - 3 kartal Alineación oficial del equipo 'kartal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Neng de Castefa Alineación oficial del equipo 'Neng de Castefa' en el partido 3 - 0 kartal Alineación oficial del equipo 'kartal' en el partido
Tiene un resultado normal 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neng de Castefa

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Santi Castello, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar 邓 (Deng) 伟凯 (Weikai), que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Castefa se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 65.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Castefa equilibrava la balança al minut 87. En Hans Kemser, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Guillermo Mañas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Salvador Descals va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts disputats, Salvador Descals gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Acar Şafak va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Salvador Descals es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Eladio Saavedra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Acar Şafak va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88, Eladio Saavedra arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

kartal

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Jorian van Inkel estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Cavit Özgentürk va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 10.
  • 186 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de kartal va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Engin Deniztekin, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 86 minuts de joc, Cavit Özgentürk, corrent com un esperitat, superà primer Fares Hareth per velocitat, i després el porter posant el 2 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!