Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287063

Amistoso 731287063 Información oficial sobre el partido 731287063 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido 5 - 0 S'Agaró Athletic Alineación oficial del equipo 'S'Agaró Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido 9 - 0 S'Agaró Athletic Alineación oficial del equipo 'S'Agaró Athletic' en el partido
Es un cenizo 8.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levantinista UD

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Leoncio Pastor Merino, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. LUD es posava per davant!
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Farjad Javan Doust es va introduir dins la defensa central al minut 13, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ernest Mcdonald va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de LUD va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leoncio Pastor Merino progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LUD pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Montes va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Piotr Chodzik es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Farjad Javan Doust gairebé va marcar per a LUD des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Leoncio Pastor Merino es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Leoncio Pastor Merino va rematar alt.

S'Agaró Athletic

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Mollà de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.