Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731286870

Amistoso (Int.) 731286870 Información oficial sobre el partido 731286870 en Hattrick

07.05.2024 19:25:00

TJ Družstevník Brestovany Alineación oficial del equipo 'TJ Družstevník Brestovany' en el partido 2 - 0 Los Socorristas Alineación oficial del equipo 'Los Socorristas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TJ Družstevník Brestovany Alineación oficial del equipo 'TJ Družstevník Brestovany' en el partido 4 - 0 Los Socorristas Alineación oficial del equipo 'Los Socorristas' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TJ Družstevník Brestovany

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de Ján Bočinec, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Družstevník va trobar una esquerda a la defensa rival quan en František Rajták va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Dušan Škodler va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tadeáš Sendrej no va ser aprofitada per en Beňadik Dusa que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Oskár Klimik, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Oliver Kotrčka gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ciprià Subils va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En András Kovács es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Oliver Kotrčka de Družstevník va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ján Bočinec de Družstevník amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tadeáš Sendrej de Družstevník es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Los Socorristas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Socorristas, l'equip va recuperar la pilota al minut 49 i va contraatacar. En Sorinel Perca va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dani Vestit de Socorristas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iu Subiras.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dani Vestit se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.