Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731286775

Amistoso (Int.) 731286775 Información oficial sobre el partido 731286775 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

Lübeck Saints Alineación oficial del equipo 'Lübeck Saints' en el partido 3 - 6 Creatina Alineación oficial del equipo 'Creatina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Lübeck Saints Alineación oficial del equipo 'Lübeck Saints' en el partido 1 - 6 Creatina Alineación oficial del equipo 'Creatina' en el partido
Tiene suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lübeck Saints

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Després de 29 minuts de partit, Nobre Maria Guilherme igualava per Lübeck en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 42 una excel·lent centrada de 胡 (Hu) 顺平 (Shunping) va arribar a Bartol Štefanac, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.
  • 101 Minuto 88 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Hugo Ernesto Domínguez trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 6 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 68 minuts, en Bartol Štefanac no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 胡 (Hu) 顺平 (Shunping) de Lübeck la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartol Štefanac.

Creatina

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Francis Minvielle va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Gianrico Mozzanica va posar els visitants Creatina per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 174 Minuto 47 (Gol de penalti): Creatina va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Drago Sarić va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Passaven 73 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Drago Sarić va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Giuseppe Zanoni va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a Creatina.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, un xut de Francis Minvielle des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Francis Minvielle va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.