Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731286313

Amistoso (Int.) 731286313 Información oficial sobre el partido 731286313 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

Club Real Steaua Alineación oficial del equipo 'Club Real Steaua' en el partido 1 - 6 Coneros FC Alineación oficial del equipo 'Coneros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Club Real Steaua Alineación oficial del equipo 'Club Real Steaua' en el partido 2 - 5 Coneros FC Alineación oficial del equipo 'Coneros FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,8 % 80,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Real Steaua

Goles Goles

  • 103 Minuto 31 (Gol por la derecha): CRS no perdien la fe, i al minut 31 del partit, Adi Căpâlnean va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Dennis Man va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): CRS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Răzvan Ionescu va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manor Solomon va fer una magnífica centrada, però la rematada de Răzvan Ionescu va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manor Solomon.

Coneros FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Coneros Juan Julio Macón va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Salah Bahloul va augmentar l'avantatge de Coneros a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Coneros eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 27, Mauro Torres-Ayala va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Danny Marsh va augmentar l'avantatge de Coneros a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Franciscus Klemann la va rematar Flavian Raby amb una magnífica volea que va fer pujar per a Coneros el 1 - 5.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Salah Bahloul de Coneros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Coneros a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cezary Rysiak va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mohsen Boroumand de Coneros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.