Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731285672

Amistoso (Int., RC) 731285672 Información oficial sobre el partido 731285672 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

Olympic Team Alineación oficial del equipo 'Olympic Team' en el partido 0 - 1 fc keppy Alineación oficial del equipo 'fc keppy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olympic Team Alineación oficial del equipo 'Olympic Team' en el partido 1 - 1 fc keppy Alineación oficial del equipo 'fc keppy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,9 % 28,8 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympic Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Nikolas Papalias del Olympic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Massimiliano Golia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Olympic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Massimiliano Golia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Massimiliano Golia va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Massimiliano Golia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 104 (Ocasión de falta): Nol van den Brom quasi dona a Olympic l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 243 Minuto 118 (Ocasión de contra por la derecha): Nikolas Papalias va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Olympic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toteva Lería.

fc keppy

Goles Goles

  • 173 Minuto 114 (Gol por la derecha): El jugador de keppy Mihajlo Pavićević va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 114 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de keppy a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Maximilian Ion va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Mihajlo Pavićević va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): El keppy va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 77 amb un llançament de falta perillós. En Mihajlo Pavićević però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Horia Rainea de keppy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Horia Rainea se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.