Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731285607

Amistoso (Int., RC) 731285607 Información oficial sobre el partido 731285607 en Hattrick

07.05.2024 18:25:00

FC_Hansa_Forever Alineación oficial del equipo 'FC_Hansa_Forever' en el partido 1 - 0 gavrilius utd Alineación oficial del equipo 'gavrilius utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC_Hansa_Forever Alineación oficial del equipo 'FC_Hansa_Forever' en el partido 0 - 1 gavrilius utd Alineación oficial del equipo 'gavrilius utd' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC_Hansa_Forever

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): El porter de FC_Hansa_Forever va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Elmo Maes va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Reimund Afkaat va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): FC_Hansa_Forever va ser a punt de marcar al minut 22, quan el seu jugador Alexander Balseven va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Balseven de FC_Hansa_Forever es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Willy Lanzinger de FC_Hansa_Forever va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

gavrilius utd

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Răzvan Chiric de gavrilius, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 18, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Cristian Gongu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.