Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731285278

Amistoso (Int., RC) 731285278 Información oficial sobre el partido 731285278 en Hattrick

08.05.2024 22:00:00

Setúbal Eagles Alineación oficial del equipo 'Setúbal Eagles' en el partido 6 - 7 Kingma United Alineación oficial del equipo 'Kingma United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Setúbal Eagles Alineación oficial del equipo 'Setúbal Eagles' en el partido 3 - 6 Kingma United Alineación oficial del equipo 'Kingma United' en el partido
Tiene bastante suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Setúbal Eagles

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Setúbal s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joon-Hong Lee que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Setúbal contenien la respiració mentre en Joon-Hong Lee s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Setúbal va aconseguir el 3 - 1 quan Massimiliano Di Bella va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 111 Minuto 97 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Joon-Hong Lee va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Setúbal empatava el partit, 4 a 4, al minut 97.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Setúbal ho intentava per la dreta per mitjà de Adwar Yaroo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Gordilho de Setúbal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Simão Fontanela va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Setúbal Samuel Gordilho, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mauro Iribi. El marcador continuava 5 - 5.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Nélson de Moreira de Setúbal va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Setúbal Adwar Yaroo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mauro Iribi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Setúbal, João Lima Martins, col·locà la pilota just a les mans d'en Mauro Iribi. El marcador: 6 - 7.

Kingma United

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de Kingma Cosmin Doţa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): En Niels-Jan den Bakker va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-2.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Toni Fosco va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 78.
  • 174 Minuto 96 (Gol de penalti): Kingma va posar-se per davant 3 - 4 mitjançant un penal polèmic que Cyril Blommers va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Niels-Jan den Bakker, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kingma va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Duran Ekin va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Cyril Blommers, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Djoerd Kop la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Kingma havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cyril Blommers es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Djoerd Kop.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Mauro Iribi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Kingma.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Kingma, Niels-Jan den Bakker, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Djoerd Kop va xutar fora per a Kingma, el marcador es va quedar igual: 5 - 6, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Toni Fosco de Kingma va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 6 - 7.