Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731284873

Amistoso (Int.) 731284873 Información oficial sobre el partido 731284873 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

Enjoy the football Alineación oficial del equipo 'Enjoy the football' en el partido 1 - 2 MiK Kaluga Alineación oficial del equipo 'MiK Kaluga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Enjoy the football Alineación oficial del equipo 'Enjoy the football' en el partido 1 - 2 MiK Kaluga Alineación oficial del equipo 'MiK Kaluga' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enjoy the football

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El football no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Lukáš Plachetka es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Nemanja Kalista del football ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de football, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Martin Ščuka va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Vilém Dlapa quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): football van sortir al contraatac al minut 62, però Vilém Dlapa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Martin Ščuka va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanislav Vilček de football la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Waldemar Čiháček de football es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

MiK Kaluga

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luka Vešović es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joaquín De Talavera, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Pascale Vohwinkel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jaromír Hedbávný va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Waldemar Strenge quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Heiner Christe que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Waldemar Strenge no va ser aprofitada per en Heiner Christe que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el Kaluga va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Manfred Theodor Gstöttner s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.