Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731284778

Amistoso (Int., RC) 731284778 Información oficial sobre el partido 731284778 en Hattrick

08.05.2024 23:15:00

ALMA DRI RED Alineación oficial del equipo 'ALMA DRI RED' en el partido 5 - 2 FC Mixter Alineación oficial del equipo 'FC Mixter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ALMA DRI RED Alineación oficial del equipo 'ALMA DRI RED' en el partido 2 - 1 FC Mixter Alineación oficial del equipo 'FC Mixter' en el partido
Tiene bastante suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALMA DRI RED

Goles Goles

  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): ALMA va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Harry Urea, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): Al minut 24 un refús amb el peu d'en Gabriele Sini va anar a parar als peus del Eligio Gómez que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henry Branco de ALMA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Salvador Raina de ALMA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de ALMA Harry Urea no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gabriele Sini es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Raymundo Barradas de ALMA va superar Gabriele Sini, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Marek Jankuš de ALMA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gabriele Sini en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de ALMA, Robin Germain, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 2 al marcador.

FC Mixter

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Mixter va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kevin Schönbeck, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fernando Frauendiener que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Giuseppe Tolley que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Mixter van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Giuseppe Tolley va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 97, quan en Luc Repola va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luc Repola.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Giuseppe Tolley anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Mixter.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gabriele Sini de Mixter va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Kevin Schönbeck de Mixter va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 2.