Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731284746

Amistoso (Int.) 731284746 Información oficial sobre el partido 731284746 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 2 - 5 FC Bianconerazzurri Alineación oficial del equipo 'FC Bianconerazzurri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 0 - 1 FC Bianconerazzurri Alineación oficial del equipo 'FC Bianconerazzurri' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dardos

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Al minut 20 l'àrbitre va premiar Dardos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Rubén Luque va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 136 Minuto 62 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Serafino Granato es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Rubén Luque per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 62 passava a ser 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jørn Fiske va fer al minut 36 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Waldir Aramburú, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

FC Bianconerazzurri

Goles Goles

  • 164 Minuto 31 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Ferdinando Canonici va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Ferdinando Canonici va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 40 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bradly Chmura va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): Passaven 90 minuts quan en Ferdinando Canonici va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 2 - 4.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nicola Lunardi, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Juventus va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Magnus Claesson va desviar el xut final de Benedetto Santelli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Magnus Claesson va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Benedetto Santelli, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.