Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731284619

Amistoso (Int., RC) 731284619 Información oficial sobre el partido 731284619 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Piratas del Mediterráneo C.F. Alineación oficial del equipo 'Piratas del Mediterráneo C.F.' en el partido 3 - 2 Tilda United Alineación oficial del equipo 'Tilda United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piratas del Mediterráneo C.F. Alineación oficial del equipo 'Piratas del Mediterráneo C.F.' en el partido 2 - 1 Tilda United Alineación oficial del equipo 'Tilda United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,9 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piratas del Mediterráneo C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 43 minuts quan Luis Ignacio Vinuesa va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Gonzalo Balcol, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del Mediterráneo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Teodor Frişan en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Al minut 104 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Mediterráneo va ser Pablo Imaz.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gonzalo Balcol es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valdo Oia.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Ternero de Mediterráneo es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Tilda United

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 44 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Corrado Salati.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Horia Laza, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): United van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Sven-Inge Uddander va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del United que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Horia Laza, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Tomas Claesson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Carlos Mila, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikael Hasselman de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Tomas Claesson de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomas Ryberg de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.