Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731284465

Amistoso (Int.) 731284465 Información oficial sobre el partido 731284465 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

F.C. La Albufera Alineación oficial del equipo 'F.C. La Albufera' en el partido 6 - 2 Izola squid hunter's Alineación oficial del equipo 'Izola squid hunter's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. La Albufera Alineación oficial del equipo 'F.C. La Albufera' en el partido 2 - 2 Izola squid hunter's Alineación oficial del equipo 'Izola squid hunter's' en el partido
Tiene mucha potra 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,9 % 20,0 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La Albufera

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Albufera va ser Jorge Vítor Gameiro.
  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Rohan Vorley el va rematar Johannes Zang amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Tadeusz Kolbus de Albufera va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Albufera va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Vítor Gameiro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Albufera va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luke Milner va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Albufera al minut 66, que va llançar ajustat al pal en Rohan Vorley. 6 - 2 pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rohan Vorley de Albufera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Izola squid hunter's

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Juan Matías Fontán que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del hunters van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Radu Frunzulică va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Beau Urbanus va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Erik Holl.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Alex Frizione hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Beau Urbanus havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Beau Urbanus va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 209 Minuto 52 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Patrick Knudsen van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Llibert Sellers a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Beau Urbanus va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.