Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731284436

Amistoso 731284436 Información oficial sobre el partido 731284436 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Sancocho Alineación oficial del equipo 'Sancocho' en el partido 4 - 2 Europa Acidh Alineación oficial del equipo 'Europa Acidh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sancocho Alineación oficial del equipo 'Sancocho' en el partido 4 - 1 Europa Acidh Alineación oficial del equipo 'Europa Acidh' en el partido
Tiene un resultado normal 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sancocho

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): En Kevin Hawkins entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sancocho, un peu providencial d'en Joaquín Mira Andrade va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Sancocho va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ettore Testi des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Als 71 minuts de joc, els nois de Sancocho van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Francisco Manuel Ross augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Sancocho va obtenir un penal al minut 84, que va llançar a la perfecció Francisco Manuel Ross. 4 - 2 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Manuel Ross. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Pietro Weissert una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Anco van der Doelen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Europa Acidh

Goles Goles

  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 79 en Abelardo Casasana va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Lóránt Lente podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 1 va pujar al marcador.
  • 150 Minuto 83 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Tijl Leeuwen va reduir les distàncies per al Europa amb un bon llançament de falta al minut 83. 3 a 2 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Europa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Silviu Rocaş des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alberto Yanguas ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Silviu Rocaş de Europa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wolfgang Klinger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.