Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731284217

Amistoso 731284217 Información oficial sobre el partido 731284217 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Peppa Pig Team Alineación oficial del equipo 'Peppa Pig Team' en el partido 0 - 3 Porkys Team Alineación oficial del equipo 'Porkys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Peppa Pig Team Alineación oficial del equipo 'Peppa Pig Team' en el partido 1 - 4 Porkys Team Alineación oficial del equipo 'Porkys Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peppa Pig Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Peppa van sortir al contraatac al minut 37, però Boris Bolle va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 214 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Mongo Oyugun quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Peppa! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 225 Minuto 69 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Mongo Oyugun es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): Mongo Oyugun va xutar una falta al minut 89 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Porkys Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Theo Stall va posar els visitants Porkys per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Victoriano Ercoli va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Porkys va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Kristián Špalovský va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kristián Špalovský va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Porkys va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kristián Špalovský, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Porkys van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Aliaksandar Naidzenau, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Porkys van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kristián Špalovský va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 郭 (Guo) 晖松 (Huisong) de Porkys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.