Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731283846

Amistoso (Int., RC) 731283846 Información oficial sobre el partido 731283846 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Proletarians United Alineación oficial del equipo 'Proletarians United' en el partido 5 - 4 FC Pfeilheim United Alineación oficial del equipo 'FC Pfeilheim United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Proletarians United Alineación oficial del equipo 'Proletarians United' en el partido 5 - 1 FC Pfeilheim United Alineación oficial del equipo 'FC Pfeilheim United' en el partido
Tiene un resultado normal 5.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Proletarians United

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, Jonne Patokoski va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Proletarians va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 Nataniel Pérez Bujo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Proletarians va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Iliyan Godzhev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Proletarians aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Warren 'Lumpen' Pukeroa va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats van embogir quan en Warren 'Lumpen' Pukeroa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Proletarians.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Hussam Maktabi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Marcos Moreno Camara de Proletarians gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Pfeilheim United

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, Pfeilheim es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Julian Haberl es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 136 Minuto 72 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Etienne van Son va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Maximilian Kafka se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 3 - 2 al minut 72 per a Pfeilheim.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 73 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Julian Haberl marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Julian Haberl quedar desmarcat i marcar per a Pfeilheim al minut 74. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.