Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731283831

Amistoso (Int., RC) 731283831 Información oficial sobre el partido 731283831 en Hattrick

09.05.2024 00:00:00

Dínamo Cacau Alineación oficial del equipo 'Dínamo Cacau' en el partido 0 - 2 FC1122 Hammers Alineación oficial del equipo 'FC1122 Hammers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dínamo Cacau Alineación oficial del equipo 'Dínamo Cacau' en el partido 0 - 2 FC1122 Hammers Alineación oficial del equipo 'FC1122 Hammers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dínamo Cacau

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maximilian Frota de Dínamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mário Pedro D'Amico de Dínamo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Hebert Julião de Dínamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC1122 Hammers

Goles Goles

  • 173 Minuto 92 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 92, quan Milan Tobolka va posar els visitants Hammers per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 105 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dínamo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Domonkos Sipos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hammers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 105.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Adam Brňo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Adam Brňo va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miloš Ostrihoň que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Es duien 74 minuts de partit jugats quan Filip Sirotník va estar a punt de posar per davant a Hammers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfred van der Rassel va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Ľubor 'La bomba' Bombala quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 108 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hammers van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miloš Ostrihoň, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.