Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731283828

Amistoso (Int.) 731283828 Información oficial sobre el partido 731283828 en Hattrick

07.05.2024 19:50:00

Dormammu Alineación oficial del equipo 'Dormammu' en el partido 5 - 0 Aqui es Sapiac Alineación oficial del equipo 'Aqui es Sapiac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dormammu Alineación oficial del equipo 'Dormammu' en el partido 3 - 0 Aqui es Sapiac Alineación oficial del equipo 'Aqui es Sapiac' en el partido
Tiene suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dormammu

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Ulrich Durrer de Dom, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Alex Riedlechner va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 70 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Alex Riedlechner va augmentar la diferència de Dom a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, Dieter Eberle va pentinar un córner cap al segon pal que Detlef Sprenger va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 89, Francis Stupan va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Alex Riedlechner que, sense oposició, la va convertir en gol 5 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 13 quan Leandro Bereiter de Dom gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hadrien Guisgand al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Leandro Bereiter va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jonathan Kindle va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dieter Eberle de Dom la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Aqui es Sapiac

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sapiac van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nurullah Özipek, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Constantin Busan no va ser aprofitada per en João Pires Jesus que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.