Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731283820

Amistoso (Int.) 731283820 Información oficial sobre el partido 731283820 en Hattrick

08.05.2024 08:30:00

Beerka Alineación oficial del equipo 'Beerka' en el partido 5 - 6 ZFC Fenne Alineación oficial del equipo 'ZFC Fenne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Beerka Alineación oficial del equipo 'Beerka' en el partido 2 - 8 ZFC Fenne Alineación oficial del equipo 'ZFC Fenne' en el partido
Tiene bastante suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beerka

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Després de 15 minuts de partit, Ivan Sergushkin igualava per Beerka en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Akudad Guendouz va donar a Beerka un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 103 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passava el minut 56 del matx, quan l'atent Roman Noikin va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Yuriy Baibulatov va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 4 - 4 al minut 58.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Yuriy Baibulatov de Beerka va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Yuriy Gabitov va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 4, i va passar la pilota a Akudad Guendouz, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Akudad Guendouz de Beerka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ZFC Fenne

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de Fenne Gijsbert van Eekelen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Fenne van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 36, quan Thierry Görtzen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 48, quan Gijsbert van Eekelen va posar els visitants Fenne per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Fabio Stalpert va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 4.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fabio Stalpert sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Mari Lokhorst que, efectivament, va fer pujar el 4 - 5!
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Fenne va augmentar el seu avantatge a 4 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Augustus Brinkkemper, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 30, en un 1 contra 1 amb el porter, però Grigoriy Guzev va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Fabio Stalpert des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mattijs Corstjens de Fenne es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steven van Lunteren de Fenne va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.