Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731283691

Amistoso (Int.) 731283691 Información oficial sobre el partido 731283691 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

Athletic Pignasecca Alineación oficial del equipo 'Athletic Pignasecca' en el partido 1 - 2 Cinobana United Alineación oficial del equipo 'Cinobana United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Pignasecca Alineación oficial del equipo 'Athletic Pignasecca' en el partido 1 - 1 Cinobana United Alineación oficial del equipo 'Cinobana United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,0 % 18,3 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Pignasecca

Goles Goles

  • 110 Minuto 43 (Gol de falta): Pignasecca equilibrava els comptes al minut 43 quan en Cristof Haßfurt va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Cristof Haßfurt quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Pignasecca! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Carratta Camperio de Pignasecca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ariel Ignacio Duran de Pignasecca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Cinobana United

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Marek Jarušek arribés a peus de Ladislav Volfárt, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Red devils el 0 - 1.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ladislav Volfárt quedar desmarcat i marcar per a Red devils al minut 72. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Red devils va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ladislav Volfárt, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Slavomír Hoľan de Red devils va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ladislav Volfárt de Red devils amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.