Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731283547

Amistoso 731283547 Información oficial sobre el partido 731283547 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Alcalá Rovers Alineación oficial del equipo 'Alcalá Rovers' en el partido 2 - 5 U.E. Potablava Alineación oficial del equipo 'U.E. Potablava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alcalá Rovers Alineación oficial del equipo 'Alcalá Rovers' en el partido 4 - 1 U.E. Potablava Alineación oficial del equipo 'U.E. Potablava' en el partido
Tiene mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcalá Rovers

Goles Goles

  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El Alcalá no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Raúl Alemán es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Geroni Brines va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Christoph Buhrmann quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Raúl Alemán va disposar d'una bona oportunitat al minut 42, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 el Alcalá va posar setge sobre la defensa central visitant però en Joost Bosman no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christoph Buhrmann.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jon Gotzon Gaztegi de Alcalá es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

U.E. Potablava

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Raimundo Pallares que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Potablava.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, un xut de Juan Hontiveros des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Arseni Escofet va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, el Potablava va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Raimundo Pallares, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 4.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Andos Landarretxe, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Zarza de Potablava va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.