Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731283443

Amistoso (Int., RC) 731283443 Información oficial sobre el partido 731283443 en Hattrick

08.05.2024 18:55:00

Couronne du Pays FC Alineación oficial del equipo 'Couronne du Pays FC' en el partido 0 - 5 San City Devils Alineación oficial del equipo 'San City Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Couronne du Pays FC Alineación oficial del equipo 'Couronne du Pays FC' en el partido 0 - 4 San City Devils Alineación oficial del equipo 'San City Devils' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Couronne du Pays FC

Goles Goles

  • 109 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 43 minuts Dean Neville es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Csaba Dobi que d'un gran xut va marcar per a Devils el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan Yacouba Koussoubé des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yacouba Koussoubé de Couronne la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yahaya Touré.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sidi Farouka de Couronne va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

San City Devils

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Devils agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Freyr Haraldsson amb mestria.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Freyr Haraldsson de Devils va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Devils va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Csaba Dobi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Garðar Ingimarsson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 68, Devils va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juri Cavoli.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Matteo Hochmayr, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Devils va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kristberg Maríusson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Freyr Haraldsson va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Jóhann Sveinsson de Devils va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ingimar Halldórsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juri Cavoli de Devils amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.