Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731282614

Amistoso (Int., RC) 731282614 Información oficial sobre el partido 731282614 en Hattrick

08.05.2024 22:00:00

Paço Lumiarense Alineación oficial del equipo 'Paço Lumiarense' en el partido 4 - 3 Bàlsem de Mastú Alineación oficial del equipo 'Bàlsem de Mastú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paço Lumiarense Alineación oficial del equipo 'Paço Lumiarense' en el partido 2 - 0 Bàlsem de Mastú Alineación oficial del equipo 'Bàlsem de Mastú' en el partido
Tiene suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paço Lumiarense

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Lumiarense Silvério Sena no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dragutin Trninić es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Salustiano Ramirez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Carlos Fulgêncio de Lumiarense és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Lumiarense, Eduardo Silva, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Ismael Rigora de Lumiarense va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.

Bàlsem de Mastú

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bàlsem va anar a parar a la dreta de l'atac on en Florin Ciobotaru, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 98 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bàlsem va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Grgur Vrbetić va sortir per sobre el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Dragutin Trninić anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Bàlsem.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bàlsem, Filipe Drain, col·locà la pilota just a les mans d'en Ismael Rigora. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Florin Ciobotaru de Bàlsem, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ismael Rigora en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Fulvio Borgogni va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Mahmut Sezek, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ismael Rigora va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bàlsem i 4 - 3 al marcador.