Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731282074

Amistoso (Int., RC) 731282074 Información oficial sobre el partido 731282074 en Hattrick

08.05.2024 17:25:00

old stone Alineación oficial del equipo 'old stone' en el partido 1 - 5 FC Lympi Alineación oficial del equipo 'FC Lympi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
old stone Alineación oficial del equipo 'old stone' en el partido 0 - 7 FC Lympi Alineación oficial del equipo 'FC Lympi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

old stone

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Rolf Decker va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de stone, José Soler, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Floor Schrijvers hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Răzvan-Georgian Târziu va fer al minut 38 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en José Soler, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Răzvan-Georgian Târziu no s'ho podia creure.

FC Lympi

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 31. L'anotador per Lympi va ser Panya Mwangi, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Hong Kim la va rematar Jaak Tänav amb una magnífica volea que va fer pujar per a Lympi el 1 - 2.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Andrey Elistratov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 1 - 3 per a Lympi.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, un xut de Johnny Mac Cumhaill des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Lympi va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Andrey Elistratov, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 26, en un 1 contra 1 amb el porter, però Epi Decker va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Andrey Elistratov des de l'esquerra.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 35 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 288 Minuto 37 (Ocasión evento especial): El Lympi va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Jaak Tänav de Lympi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Silver Eha s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.