Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731281430

Amistoso 731281430 Información oficial sobre el partido 731281430 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Unió Catalunya Alineación oficial del equipo 'Unió Catalunya' en el partido 1 - 1 Murcia Campeón Alineación oficial del equipo 'Murcia Campeón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unió Catalunya Alineación oficial del equipo 'Unió Catalunya' en el partido 2 - 0 Murcia Campeón Alineación oficial del equipo 'Murcia Campeón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unió Catalunya

Goles Goles

  • 105 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Alberto Pemán Cubillo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Adama César, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pere Tarragona va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alberto Pemán Cubillo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Carlos Arce Janariz de Catalunya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Murcia Campeón

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): En Diego Iraurgui va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Xavi Sorní va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Richard Cerbe va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jordi Lleu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.