Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731281178

Amistoso (Int., RC) 731281178 Información oficial sobre el partido 731281178 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 2 - 5 Mathys club Alineación oficial del equipo 'Mathys club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 1 - 9 Mathys club Alineación oficial del equipo 'Mathys club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dioses del balón

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rafael Carlán va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. dioses empatava el partit, 1 a 1, al minut 11.
  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passava el minut 42 del matx, quan l'atent José Endasa va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 22 en Dimitar Iliev ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Xalid Ağayev el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En José Endasa no oblidarà el que li va passar durant el minut 48. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al 76, Enrique Albán hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Budzisław Chwesiuk. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 200 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 86 amb una falta ben llançada per en Enrique Albán, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Mathys club

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Mathys prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sámal Gaard.
  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mamour Maïga Ka va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mouss Gaye va augmentar l'avantatge de Mathys a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Mamour Maïga Ka estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Kinté Sabara va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 4 al minut 41.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mouss Gaye va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mathys va ser a punt de marcar al minut 24, quan el seu jugador Mamour Maïga Ka va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Curt Watkins va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sámal Gaard, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Assane Diangana de Mathys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.