Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731281045

Amistoso (Int., RC) 731281045 Información oficial sobre el partido 731281045 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

FC Los Rotopedos Alineación oficial del equipo 'FC Los Rotopedos' en el partido 6 - 1 The Honest Men Alineación oficial del equipo 'The Honest Men' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Los Rotopedos Alineación oficial del equipo 'FC Los Rotopedos' en el partido 5 - 0 The Honest Men Alineación oficial del equipo 'The Honest Men' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Los Rotopedos

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Rotopedos, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Gabriel Boyacá per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Rotopedos va ser Patrick Sokolowski.
  • 105 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Lars-Erik Bertilsson va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Gabriel Boyacá va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Rotopedos posava el marcador 3 a 1.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Rohan Starmer va augmentar l'avantatge de Rotopedos a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Lars-Erik Bertilsson de Rotopedos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 87 minuts, Florindo Alfano va superar per velocitat John Twaddle per posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rohan Starmer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Gabriel Boyacá es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 205 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Damon Haydock de Rotopedos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Luis Bandte al minut 81 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paul Tisa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Gabriel Boyacá de Rotopedos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The Honest Men

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Kieran Bramwell de Honest va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Graziano Nolasco, al minut 22 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ned Smart va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Przemysław Sierpaga, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ned Smart.