Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731281016

Amistoso (Int., RC) 731281016 Información oficial sobre el partido 731281016 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

La Urba F.C. Alineación oficial del equipo 'La Urba F.C.' en el partido 2 - 3 F.C. Tinentus Alineación oficial del equipo 'F.C. Tinentus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Urba F.C. Alineación oficial del equipo 'La Urba F.C.' en el partido 3 - 2 F.C. Tinentus Alineación oficial del equipo 'F.C. Tinentus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,5 % 17,0 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Urba F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Urba va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Diego Fernández del Río va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Ramon Coberó va augmentar la diferència de Urba a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cecilio Ferrer va rematar alt.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Rafael Valdivia es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radja Gaspard de Urba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Tinentus

Goles Goles

  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Un mica després, Ervin Simunaniemi de Tinentus va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador visitant Reinhard Maser va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 75 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ervin Simunaniemi va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Reinhard Maser de Tinentus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maximilian Rullmann de Tinentus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.