Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731280807

Amistoso 731280807 Información oficial sobre el partido 731280807 en Hattrick

08.05.2024 11:45:00

the umpalumpas Alineación oficial del equipo 'the umpalumpas' en el partido 3 - 1 MAN SQUAD Alineación oficial del equipo 'MAN SQUAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
the umpalumpas Alineación oficial del equipo 'the umpalumpas' en el partido 2 - 2 MAN SQUAD Alineación oficial del equipo 'MAN SQUAD' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,2 % 22,4 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the umpalumpas

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Maurício Mesquita ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, umpalumpas es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Ravi Regontse de umpalumpas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, umpalumpas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Claudio Stori, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 5, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Ole Jepsen sempre els tira per la dreta i en Zolilie Zondi, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Claudio Stori, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Maurício Mesquita va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Hartmut Rumpeltin, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jonathan Moloh de umpalumpas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claudio Stori.

MAN SQUAD

Goles Goles

  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Joe Jumoh va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Smith Sulaiman va estar a punt de posar per davant a SQUAD amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Obi Fatai va impedir un gol cantat.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 38 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Nasir Peter amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): SQUAD va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 56, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Azubuike Usman.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Banmangar Oyedele va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Obi Fatai.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 90, quan un error defensiu va deixar Frank Kamaru completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Adams Achebe de SQUAD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.