Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731280768

Amistoso (Int.) 731280768 Información oficial sobre el partido 731280768 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

Fortuna Traiders TV Alineación oficial del equipo 'Fortuna Traiders TV' en el partido 2 - 1 Rian's GiantFliers Alineación oficial del equipo 'Rian's GiantFliers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fortuna Traiders TV Alineación oficial del equipo 'Fortuna Traiders TV' en el partido 0 - 1 Rian's GiantFliers Alineación oficial del equipo 'Rian's GiantFliers' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortuna Traiders TV

Goles Goles

  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Marco Antonio Olivera va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jan-Martin Pokropp, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Traiders se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jan-Martin Pokropp va poder marcar per a Traiders en un servei de cantonada picat per en Marco Antonio Olivera quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Rian's GiantFliers

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Antranig Grigoryan quedar desmarcat i marcar per a GiantFliers al minut 38. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GiantFliers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gundar Pacios, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Benno Willenfels va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gigio Pacios, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 260 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Antranig Grigoryan, al minut 75 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.