Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731280506

Amistoso (Int., RC) 731280506 Información oficial sobre el partido 731280506 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

CaKoFoniK F.C. Alineación oficial del equipo 'CaKoFoniK F.C.' en el partido 8 - 4 1. FSV Skorgolia Alineación oficial del equipo '1. FSV Skorgolia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
CaKoFoniK F.C. Alineación oficial del equipo 'CaKoFoniK F.C.' en el partido 9 - 1 1. FSV Skorgolia Alineación oficial del equipo '1. FSV Skorgolia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CaKoFoniK F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): CaKoFoniK prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Manuel Agnello va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): CaKoFoniK, atacant per l'esquerra al minut 23, va aprofitar el magnífic llançament de Piero Scarselletti per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vittorio Tori, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a CaKoFoniK.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): CaKoFoniK va aconseguir el 4 - 1 quan Gesuele Ternavasio va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CaKoFoniK va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Emanuele Ariotti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Florin-Dan Stanciu va augmentar l'avantatge de CaKoFoniK a 6 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): CaKoFoniK va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vittorio Tori va poder fer el 7 - 4 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Emanuele Ariotti va incrementar l'avantatge de CaKoFoniK amb el 8 - 4 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Florin-Dan Stanciu de CaKoFoniK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

1. FSV Skorgolia

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Anzelm Drapa per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 153 Minuto 60 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Söncke Arnauer va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Skorgolia va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 60.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Söncke Arnauer va acabar en una passada genial cap al jugador de Skorgolia Bernd Dida, que va marcar el 4 - 3.
  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 79 del partit, anotant el 6 - 4, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Camilo Raúl Ibargoyen.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vladimiro Mattozzi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Söncke Arnauer de Skorgolia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Udo Brechenmacher de Skorgolia es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.