Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731280325

Amistoso (Int., RC) 731280325 Información oficial sobre el partido 731280325 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido 1 - 5 Otters FC Alineación oficial del equipo 'Otters FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido 2 - 4 Otters FC Alineación oficial del equipo 'Otters FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing_yellow_club

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 84 de partit i el marcador es posà 1 - 4 quan en Juan Balenciaga, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el racing_yellow_club a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Jesús Aguado López de racing_yellow_club va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Joel Vilaginès va superar els defenses rivals per velocitat al minut 39 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): racing_yellow_club va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 82 que Vlastimil Nevrkla no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Otters FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de LutraLutra Elia Tuominen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Timo Wallenius de LutraLutra l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 34 de partit.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Răzvan-Georgian Herman de LutraLutra va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Elia Tuominen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 0 - 4 per a LutraLutra.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LutraLutra van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jussi Tirronen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, el LutraLutra va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Răzvan-Georgian Herman s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.