Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731279653

Amistoso (Int., RC) 731279653 Información oficial sobre el partido 731279653 en Hattrick

08.05.2024 13:45:00

Wolves Pack Alineación oficial del equipo 'Wolves Pack' en el partido 4 - 5 Abes FC Alineación oficial del equipo 'Abes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wolves Pack Alineación oficial del equipo 'Wolves Pack' en el partido 0 - 3 Abes FC Alineación oficial del equipo 'Abes FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wolves Pack

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Agris Dedelis el va rematar Hein Ta amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Wolves va aconseguir el 2 - 0 quan Guenter Efterle va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Armands Jonkus, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Wolves.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Wolves va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rihards Neija des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hein Ta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Wolves sortien al contraatac. La falta llançada per Agris Dedelis va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wolves va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ernest Francomme va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernest Francomme.

Abes FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Abes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Miguel Garcés va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 152 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, Abes va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Álvaro Sagaseta va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 152 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Jordi Albert Bernaus va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Álvaro Sagaseta per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 4 - 4.
  • 173 Minuto 97 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 97, quan Marcos Gastañiza va posar els visitants Abes per damunt al marcador per 4 - 5, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Raúl Aranzábal quasi redueix la diferència al marcador al minut 25, però una gran estirada d'en Hristo Anakiev va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Abes va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ugutz Aitz no va poder controlar.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 60, en un 1 contra 1 amb el porter, però Hristo Anakiev va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Miguel Garcés des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Hristo Anakiev, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Goh Chuan Tong no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): En Marcos Gastañiza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.