Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731279599

Amistoso (Int.) 731279599 Información oficial sobre el partido 731279599 en Hattrick

07.05.2024 20:30:00

abudara's II Alineación oficial del equipo 'abudara's II' en el partido 4 - 2 Red Boys Peshtera Alineación oficial del equipo 'Red Boys Peshtera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
abudara's II Alineación oficial del equipo 'abudara's II' en el partido 4 - 1 Red Boys Peshtera Alineación oficial del equipo 'Red Boys Peshtera' en el partido
Tiene un resultado normal 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abudara's II

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Flavien Souday de abudaras, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Piersandro Specchio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a abudaras.
  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 1 s'ha de veure repetit: en Yavar Ansarian de abudaras va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Pelle Pettersson, que no va perdonar.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Flavien Souday va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Matej Repina gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Beau Johnson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Július Hočavský, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Beau Johnson al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kenan Kuduz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Pelle Pettersson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matej Repina de abudaras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Red Boys Peshtera

Goles Goles

  • 150 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32, Trond Nærum va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Red Boys tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats de Red Boys van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Alex Bervoets va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Red Boys va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 89 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.