Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731279194

Amistoso (Int.) 731279194 Información oficial sobre el partido 731279194 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Jury Alineación oficial del equipo 'Jury' en el partido 3 - 1 turhan jäykäy Alineación oficial del equipo 'turhan jäykäy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jury Alineación oficial del equipo 'Jury' en el partido 2 - 0 turhan jäykäy Alineación oficial del equipo 'turhan jäykäy' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jury

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ibai Trebolazabala és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Isaac Turrido perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Jordi Cortadellas va incrementar l'avantatge de Jury amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 76, en Joan Isaac Boldú la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jordi Cortadellas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Abbas Essikal gairebé va marcar per a Jury des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jordi Cortadellas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Anssi Larimo al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luis Fromesta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raúl Velarde de Jury va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Samuel Paredes de Jury gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

turhan jäykäy

Goles Goles

  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Michael Schweda va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a turhan.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de turhan, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Heikki Rantonen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75, Pasi Lamminpää de turhan va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.