Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731279148

Amistoso (Int., RC) 731279148 Información oficial sobre el partido 731279148 en Hattrick

07.05.2024 20:25:00

Real Konkurssi Alineación oficial del equipo 'Real Konkurssi' en el partido 4 - 3 Fc Udskud Alineación oficial del equipo 'Fc Udskud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Konkurssi Alineación oficial del equipo 'Real Konkurssi' en el partido 2 - 1 Fc Udskud Alineación oficial del equipo 'Fc Udskud' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Konkurssi

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Nelson Sheput va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 23.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Nelson Sheput va donar a Konkurssi un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): El jugador Nelson Sheput de Konkurssi es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Konkurssi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aku Lotila va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Joona Rajaharju de Konkurssi va intentar batre la porteria rival al minut 7 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Vali Rizoiu del Konkurssi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Tobias Martin-Egermann gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Toke Lange va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Konkurssi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Johnson Duroseau, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joni Snellman de Konkurssi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Vali Rizoiu de Konkurssi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nelson Sheput de Konkurssi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fc Udskud

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Frede Eskildsen sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rune Størum que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Udskud van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 73 quan Paio Carballido sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ervín Slezák sempre és una garantia. Al minut 82, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Cristóvão Mota marcar el 4 - 3 per al Udskud.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Udskud sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Frede Eskildsen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Cristóvão Mota quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lauri Hagelberg, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Knud-Erik Fuglsang va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lauri Hagelberg va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Ciro Spensieri va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lauri Hagelberg, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Frede Eskildsen sol davant la porteria al minut 70, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 254 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Al minut 78 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Udskud, però Frede Eskildsen no va aconseguir transformar-lo en gol.