Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731279137

Amistoso (Int.) 731279137 Información oficial sobre el partido 731279137 en Hattrick

09.05.2024 00:30:00

Atenas de San Carlos Alineación oficial del equipo 'Atenas de San Carlos' en el partido 0 - 4 honolulu fc Alineación oficial del equipo 'honolulu fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atenas de San Carlos Alineación oficial del equipo 'Atenas de San Carlos' en el partido 1 - 1 honolulu fc Alineación oficial del equipo 'honolulu fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atenas de San Carlos

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Carlos Martín Cracel va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Atenas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Martín Cracel va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Tomy Hélaine va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Rosario Gallego va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 75 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Atenas va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Behja Fakih va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

honolulu fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Abdelrahmane Gamri que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a honolulu.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Irwin Bellegarde la va convertir en gol amb un remat de cap en Yohann Eustache tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 38 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jean-Patrick Daumas, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Pier Francesco Piccolo de honolulu va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Abdelrahmane Gamri va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Kylian Coatanéa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gino Bibone, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Humphrey Derbyshire després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gino Bibone va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdourahmane Diouf.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdelrahmane Gamri de honolulu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pier Francesco Piccolo de honolulu es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.