Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731279042

Amistoso (Int.) 731279042 Información oficial sobre el partido 731279042 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 2 - 1 AZ Almaaark Alineación oficial del equipo 'AZ Almaaark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido 3 - 0 AZ Almaaark Alineación oficial del equipo 'AZ Almaaark' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Godella

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jorge Coque ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atlético es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Zazo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Dariusz Górak es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Dariusz Górak arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 莫 (Mo) 智申 (Zhishen) de Atlético va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Medina Abascal va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 莫 (Mo) 智申 (Zhishen) de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Medina Abascal.

AZ Almaaark

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): El AZ Almaaar era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Adam Szetela va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Eduardo Arrupe, al minut 70 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adam Szetela de AZ Almaaar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gerardo Moscosso de AZ Almaaar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Bertel Tønnesen de AZ Almaaar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.