Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278982

Amistoso (Int., RC) 731278982 Información oficial sobre el partido 731278982 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

sciatti fc Alineación oficial del equipo 'sciatti fc' en el partido 3 - 1 FC Wien XIV Alineación oficial del equipo 'FC Wien XIV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
sciatti fc Alineación oficial del equipo 'sciatti fc' en el partido 5 - 0 FC Wien XIV Alineación oficial del equipo 'FC Wien XIV' en el partido
Tiene mala suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sciatti fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Esse Hultstad va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de sciatti.
  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): En Esse Hultstad va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Als 74 minuts de joc, els nois de sciatti van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Huvi Harjula augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jakob Steindl al minut 17 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Daniel Theuer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 18 (Ocasión de falta): Huvi Harjula va sorprendre Jakob Steindl amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Denk Fersan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jakob Steindl va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kemal Sönmez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Kemal Sönmez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Jakob Steindl va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Kemal Sönmez gairebé va marcar per a sciatti des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Huvi Harjula va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joshney Izaguirre de sciatti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Wien XIV

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 82, el jugador visitant Lukas-Peter Hutap va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Jakob Höfler va encarar al porter al 11, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Ovidiu Lazăr va fer una estirada espectacular al minut 67, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Herbert Schmidt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Herbert Schmidt de Wien es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.