Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278866

Amistoso (Int., RC) 731278866 Información oficial sobre el partido 731278866 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

FC Martinov Horses Alineación oficial del equipo 'FC Martinov Horses' en el partido 4 - 5 Catalunya Boys Alineación oficial del equipo 'Catalunya Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Martinov Horses Alineación oficial del equipo 'FC Martinov Horses' en el partido 2 - 2 Catalunya Boys Alineación oficial del equipo 'Catalunya Boys' en el partido
Tiene suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,4 % 32,7 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Martinov Horses

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Bartoloměj Arnošt va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, el Martinov va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bartoloměj Arnošt, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ricardo Valle arribés a peus de Tomáš Lazar, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Martinov el 3 - 3.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 89, indicava inequívocament que en Bohumil Jezbera va saber trobar la xarxa rival. Martinov desfeia l'equilibri: 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Martinov va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Jaromír Zachariáš va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Juan Riveros va estar a punt d'empatar per a Martinov quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Antonio Gasque va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Martinov per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Riveros, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Al minut 103, Eugene Martinus va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bartoloměj Arnošt de Martinov amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Catalunya Boys

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Catalunya sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Augie de Fretes va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Catalunya el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gennady Sagron va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Abd El Sabour Fahim de Catalunya va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): El Juan Carlos Cotón va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Catalunya. 4-4.
  • 141 Minuto 97 (Gol de contra por el centro): Pedro Elias Alves va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Catalunya, al minut 97. El marcador va canviar a 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Augie de Fretes de Catalunya va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Juan Carlos Cotón que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Juan Carlos Cotón de Catalunya va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Catalunya va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Luis Beltrán es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.