Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278848

Amistoso (Int., RC) 731278848 Información oficial sobre el partido 731278848 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Delta de Dirac Alineación oficial del equipo 'Delta de Dirac' en el partido 9 - 1 De bekwame prutsers Alineación oficial del equipo 'De bekwame prutsers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Delta de Dirac Alineación oficial del equipo 'Delta de Dirac' en el partido 8 - 0 De bekwame prutsers Alineación oficial del equipo 'De bekwame prutsers' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delta de Dirac

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Delta, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Raúl Ansa per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Tomas Heppt va incrementar l'avantatge de Delta amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 135 Minuto 16 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Sassi Fleysher va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 0. L'experiència és un grau!
  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alejandro Rodríguez sempre és una garantia. Al minut 18, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Raúl Ansa marcar el 4 - 0 per al Delta.
  • 130 Minuto 19 (Gol de falta): El gol de falta de Watse Knol sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 19 i ampliar l'avantatge de Delta a 5 - 0.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raúl Ansa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Amb 51 minuts jugats, en Raúl Ansa va augmentar l'avantatge de Delta a 7 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Watse Knol sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Raúl Ansa que, efectivament, va fer pujar el 8 - 1!
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Delta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alberto García de Segovia va poder fer el 9 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Radivoj Juršek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Delta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sassi Fleysher va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Damon Clinckaert al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Ansa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jorge Alberto Centeno va poder marcar per a Delta en un servei de cantonada picat per en Watse Knol quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sassi Fleysher va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

De bekwame prutsers

Goles Goles

  • 151 Minuto 20 (Gol por el centro): Un mica després, Mauro Duprez de prutsers va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): prutsers va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 15, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Helmut Lieberth.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adalberto Montells es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.