Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278778

Amistoso (Int.) 731278778 Información oficial sobre el partido 731278778 en Hattrick

08.05.2024 15:20:00

Lovely Losers Alineación oficial del equipo 'Lovely Losers' en el partido 5 - 3 SUN ROLLER Alineación oficial del equipo 'SUN ROLLER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Lovely Losers Alineación oficial del equipo 'Lovely Losers' en el partido 9 - 0 SUN ROLLER Alineación oficial del equipo 'SUN ROLLER' en el partido
Es un cenizo 8.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lovely Losers

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Marek Chlebovský igualava per Lovely en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El Lovely no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mikail Büyükbal es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Lovely s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mikail Büyükbal que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 78 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador Valentin Comănici de Lovely, després de 81 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Arnold Dordain es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Lovely va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jean-Denis Jully va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sigisbert Leiningen.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Johnny Pangallo va ridiculitzar a en Yasser Bouanani amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Rémy Dubois es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Jan Duś de Lovely va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SUN ROLLER

Goles Goles

  • 170 Minuto 29 (Gol de falta): Samuel Chama va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 29. 0 - 1 per a ROLLER.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Yasser Bouanani de ROLLER va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Sebastiano Borelli de ROLLER va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!