Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278295

Amistoso (Int., RC) 731278295 Información oficial sobre el partido 731278295 en Hattrick

09.05.2024 00:00:00

CA Los Matadores Alineación oficial del equipo 'CA Los Matadores' en el partido 5 - 6 Sanguinella Sicula Alineación oficial del equipo 'Sanguinella Sicula' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CA Los Matadores Alineación oficial del equipo 'CA Los Matadores' en el partido 2 - 0 Sanguinella Sicula Alineación oficial del equipo 'Sanguinella Sicula' en el partido
Tiene bastante suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CA Los Matadores

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lautaro Sensini, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 108 Minuto 106 (Gol evento especial imprevisible (general)): Brian Filgueiras Jr. de Matadores va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ludolf Ette que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Jiří Hlad de Matadores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lautaro Sensini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Darlei Camargo Silveira de Matadores va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Stijn Devoghelaere anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Matadores.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Lautaro Sensini va xutar fora per a Matadores, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Matadores, David Miranda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Esmaelson Sabino de Matadores va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 6.

Sanguinella Sicula

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Sanguinella va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Nikolay Evtimov va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 162 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Nikolay Evtimov, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 109.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sanguinella va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manolo Irarraín, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel García de Eulate de Sanguinella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Manolo Irarraín de Sanguinella, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joffrey Vattier en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): En Marco Gnoni no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Joffrey Vattier encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 4 per a Sanguinella.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Mario Ballesteros va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): A en Diego Generes de Sanguinella li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Joffrey Vattier posant el 5 - 6 a l'electrònic.